Projectleider als centraal aanspreekpunt

Een goede voorbereiding is het halve werk! BTZ wil vanaf de opstart van het bouwproject graag alles tot in de puntjes verzorgen. Aan elk project wordt daarom een ervaren projectleider gekoppeld: het centrale aanspreekpunt en degene die het werk opstart, de werkvoorbereiding regelt, ondersteunt bij de aanvraag van benodigde vergunningen (zoals sloopmelding, kapvergunningen, BUS-melding, ontheffing gebruik openbare ruimte) en het werk- en veiligheidsplan verzorgt bij grotere werken met meer risico. Zo kunnen we lean werken op elk bouwproject. Loop je tegen vragen aan? De projectleider staat voor je klaar, en gaat op zoek naar creatieve en flexibele oplossingen. De projectleiders worden ondersteund door medewerkers van het bedrijfsbureau, die hoogopgeleid en ervaren zijn op het gebied van calculatie, inkoop, werkvoorbereiding, veiligheid, gezondheid en kwaliteitssystemen. Zo kunnen we je altijd de helpende hand bieden.

Transparante prijsvorming

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel: BTZ vindt het belangrijk dat opdrachtgevers weten hoe prijzen worden bepaald en waar offertes op zijn gebaseerd. Daarom verstrekken wij altijd open begrotingen waarin duidelijk staat vermeld wat er in de prijs is opgenomen. Zo voorkomen we onaangename verrassingen en gaan we een prettige samenwerking tegemoet. Nadat we de offerteaanvraag hebben ontvangen, gaan we na of wij de diensten en capaciteit in huis hebben om het bouwproject uit te voeren. Alle aangeleverde documenten worden doorgenomen. Er wordt dan nagegaan of alle benodigde documenten aanwezig zijn en of er nog aanvullende vragen zijn voor een goede prijsvorming. Indien nodig, bezoeken we de locatie om een werkopname te doen. Vervolgens stellen we de offerte op en besluit jij of BTZ de juiste partij is voor de opdracht. Als dit het geval is, koppelen we je aan de projectleider die het werk begeleidt en je directe aanspreekpunt is. Dat is wel zo prettig!

Advies over het bouwproject

BTZ is gespecialiseerd in de uitvoering van gecombineerde en complexe bouwprojecten. Wij gaan grote uitdagingen rondom techniek, moeilijkheid, veiligheid en planning niet uit de weg. Denk bijvoorbeeld aan bouwprojecten nabij het spoor of projecten waar buitenlandse aannemers bij zijn betrokken. Met ons uitgebreide dienstenpakket en certificaten pakken wij werken integraal aan. BTZ werpt zich op als hét aannemingsbedrijf dat je al het werk uit handen neemt en adviseert over:

  • Opstellen van een plan van aanpak of bestek, waarbij een efficiënte aanpak binnen wet- en regelgeving centraal staat.
  • Voorbereiden van aanvragen voor vergunningen, zoals omgevingsvergunning, kapvergunning of ontheffing.
  • Een duurzame, maatschappelijk verantwoorde aanpak, dankzij ons MVO Assurance certificaat en kennis van BREEAM.
  • Revisietekeningen en ander teken- en rekenwerk, dankzij onze vaste tekenaar op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.
  • Opstellen stempel/stutplan en het rekenwerk voor een veilige sloop, dankzij onze vaste constructeur op het gebied van sloopwerken.
  • Onderdelen intekenen in een 3D-model dankzij onze ervaring met BIM/Sketchup.

Veiligheid: onze eigen HVK’er biedt expertise op het gebied van veilig werken en zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen op projecten waar veiligheid extra aandacht verdient.