Ontmoet het BTZ team

De kracht achter BTZ is het team van medewerkers dat zich dag in dag uit hard inzet om projecten veilig, verantwoord en efficiënt uit te voeren. Alle medewerkers hebben minimaal een basisveiligheidsdiploma (VCA) en een certificaat asbest herkennen, aangevuld met diploma’s die voor de functie relevant zijn. Jaarlijks stellen wij een opleidingsplan op waarin de wensen en behoeften van onze werknemers, wettelijke eisen en de dagelijkse praktijk bepalen welke opleidingen er gevolgd moeten worden. Voor sommige projecten gaan wij de samenwerking aan met zzp’ers en onderaannemers: dit is een vaste groep professionals waar wij al jaren op kunnen bouwen, die in het bezit is van de juiste diploma’s en gekeurd gereedschap gebruikt. Zij passen bij de filosofie van BTZ: klaarstaan voor de opdrachtgever met professionele en flexibele dienstverlening.

Leerbedrijf

BTZ is een erkend leerbedrijf. Meerdere leermeesters begeleiden leerlingen op het gebied van sloop, grond-, weg- en waterbouw of als machinist. Ook leiden we stagelopers op van de BBL4-opleidingen tot werkvoorbereider, calculator en uitvoerder.

Stagebedrijf

BTZ biedt naast leer-/werkbanen ook stageplaatsen: van praktijkschool tot universiteit. Voor alle niveaus verzorgen wij de juiste begeleiding. Stagelopers op de werkvloer worden zoveel mogelijk gekoppeld aan een ervaren vakkracht, die er plezier aan beleeft om een jonge medewerker te begeleiden. HBO- en WO-studenten kunnen bij BTZ hun scriptieopdracht/onderzoek uitvoeren. Ons stafpersoneel – met minimaal HBO+ niveau – heeft de kennis in huis om hen goed te ondersteunen.

Ons team