Aannemingsbedrijf BTZ

BTZ is hét aannemingsbedrijf dat samen met opdrachtgevers oplossingsgericht met bouwprojecten aan de slag gaat. Doordat wij de vraag achter de vraag zien, dragen we op doortastende wijze bij aan het doel van het werk. Transparantie is een van onze belangrijkste kernwaarden: wij geven bijvoorbeeld altijd duidelijkheid bij meer- of minderwerk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je het werk volledig uit handen geven. Je kunt bij ons terecht voor:

Zorgvuldige projectbegeleiding

De ervaring van BTZ zorgt ervoor dat wij projecten in allerlei soorten en maten tot een goed einde kunnen brengen. Door te luisteren, actief mee te denken en transparantie te bieden, werken wij plezierig met onze opdrachtgevers samen. Afspraken worden nagekomen en we werken met open begrotingen. Ons team bestaat uit kundige medewerkers, voldoet aan alle wet- en regelgeving en heeft alle benodigde certificaten om het werk goed uit te voeren. Onze flexibiliteit en klantgerichtheid hebben als resultaat dat we snel kunnen schakelen – hoe krap de tijdsplanning ook is. En bij BTZ kun je altijd bouwen op een vast aanspreekpunt: de projectleider.

Aannemingsbedrijf voor complexe projecten

BTZ is gespecialiseerd in projecten in een binnenstedelijke omgeving. De vraag en wens van onze klant staan altijd centraal – wij combineren dit feilloos met zorgvuldig, netjes en veilig werken. Om binnen elk project – ongeacht de complexiteit – deze prestatie neer te zetten, investeren wij veel in onze medewerkers. Zij zijn tenslotte degenen die het werk uitvoeren. Een typische BTZ-medewerker is klantvriendelijk, kan goed communiceren, heeft kennis van zaken en passie voor het werk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met onze opdrachtgevers willen wij een mooi werk opleveren waar alle partijen met een goed gevoel op terugkijken. Dit vertaalt zich naar een prettige samenwerking, snelle oplossing van uitdagingen en een positief resultaat. BTZ wil hierin ook van toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij: we streven ernaar een goede en eerlijke werkgever te zijn voor onze medewerkers en een betrouwbare opdrachtgever voor zzp’ers, onderaannemers en leveranciers. Zo kunnen we samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Met plezier samenwerken staat centraal binnen ons bedrijf; met onze medewerkers maar natuurlijk ook met onze opdrachtgevers. Ons doel is om klaar te staan voor de opdrachtgever, te helpen en adviseren waar nodig, slimme oplossingen te bedenken en netjes, professioneel en snel te werken. Ons motto is dan ook: ‘Knuffel je opdrachtgever’

Eric Torsing – Directeur BTZ & Projectleider Asbestsaneringen & Acquisitie
Eric Torsing – Directeur BTZ & Projectleider Asbestsaneringen & Acquisitie