BTZ is ook volgend seizoen hoofdsponsor van Team BTZ.nl

BTZ is ook volgend seizoen hoofdsponsor van het opleidingsteam BTZ.nl welke valt onder de vlag van Team Palet. BTZ maakte dit seizoen haar debuut in de Topdivisie en wil daar graag een vervolg aangeven.

De teamsamenstelling gaat wel wijzigen. De nummers één en twee van de Regiotop competitie, Anna van den Bos en Lisanne Buurman, zijn de nieuwkomers binnen de ploeg. Daarnaast zal Demi van Benthem ook volgend seizoen voor team BTZ.nl rijden.

Anna van den Bos is opgelucht dat een drukke periode achter de rug is. “Afgelopen seizoen ging het heel goed in de Regiotop. Er was belangstelling van diverse ploegen maar ik heb goed nagedacht wat ik wil en denk dat ik bij Team BTZ.nl, in combinatie met de dames van Team Palet Vastgoedonderhoud, mij het beste kan ontwikkelen om een goede marathonschaatser te worden”.

Lisanne Buurman stroomt door vanuit het Regiotop team Sprog-Stouwdam wat binnen dezelfde organisatie als ontwikkelteam opereert voor doorstroming naar de nationale competitie. Lisanne: “Ik heb afgelopen seizoen er bewust voor gekozen om vanuit de Regiotop te kijken of ik de stap naar de Topdivisie kan maken. Dat ik deze kans nu krijg bij team BTZ.nl is natuurlijk fantastisch”.

Na dit seizoen vertrekt Berber Vonk bij Team BTZ.nl, haar contract werd niet verlengd maar zij heeft ondertussen onderdak gevonden bij een ander team. Door blessureleed degraderen Annet Noppert en Sterre Jonkers, volgens de promotie-degradatie regels van de KNSB, uit de Topdivisie naar de nieuwe dames Beloften competitie.

Voorlopig bestaat team BTZ.nl van ploegleidster Elma de Vries uit Demi van Benthem, Anna van den Bos en Lisanne Buurman. De invulling van de vierde plek is nog niet bekend.

Website Team Palet

Team BTZ.nl